Ei paperityötä

Emme pyydä sinua toimittamaan tilinpäätös-, kassavirta- tai muita laskelmia lainahakemuksen yhteydessä eikä sinun tarvitse varata aikaa tapaamiselle.

Yrityslaina tilillesi samana päivänä

Sinun ei tarvitse antaa työmaan seisoa, saat lainan yrityksesi tilille saman päivän aikana, jos olet hyväksynyt tarjouksemme ennen klo 15.30

Yrityslainoja eri tarpeisiin

Myönnämme nopeita täsmälainoja kaikille yrityksille ja toiminimille, jotka ovat aktiivisia ja joilla on todennettua liikevaihtoa

YRITYSLAINA – MISTÄ ON KYSE?

Yrityslaina on kertaluotto joka myönnetään Suomessa toimivalle yritykselle. Valittavissa on lainasummat väliltä 1.000- 100.000 €. Laina-aika on 1- 18 kuukautta.

Olemme kehittäneet palvelun, jossa yrityslainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja hinnoittelu läpinäkyväksi. Kun olet lähettänyt meille lainahakemuksen, toimitamme sinulle lainatarjouksen tunnin sisällä.

Yrityslainan hakemista varten et tarvitse muuta kuin verkkoyhteyden ja pari minuuttia aikaa. Yrityslainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten voit pyytää meiltä lainatarjouksen ja rauhassa tutustua tarjouksen sisältöön ennen päätöksen tekemistä. Sinun ei tarvitse käyttää verkkopankkitunnuksiasi lainan hakemista varten.

Mikäli olet tyytyväinen tarjoukseemme, toimitamme sinulle lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Allekirjoitettuasi sähköisesti lainasopimuksen maksamme lainan ulos samantien ja yrityslaina on yrityksesi pankkitilillä jo saman päivän aikana, mikäli hyväksyit sen ennen klo 15.30.

Laina maksetaan takaisin kerran kuussa toimitettavan laskun mukaisesti. Voit aina itse päättää, teetkö normaalin lainan kuukausilyhennyksen vai maksatko loppulainan takaisin.

Maksaessasi lainan ennenaikaisesti takaisin, et tule maksamaan kuukausikuluja kuin vain jo kuluneilta kuukausilta. Näin ollen voit esimerkiksi käyttää lainaa vain kuukauden ajan, jolloin maksat ennen eräpäivää takaisin lainapääoman sekä yhden kuukauden kuukausikulun.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelija on käytössäsi, mikäli sinulla on kysyttävää yrityslainoihimme liittyen.

Emme peri avausmaksua, joten halutessasi voit maksaa lainasi takaisin milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja.
Hae lainaa

Ota yhteyttä

Arkisin klo 8–18.

PALVELUMME

Lainaehdot