USEIN KYSYTTYÄ

Alla löydät vastaukset useiten esiintyneisiin kysymyksiin lainapalvelussamme.
Mikäli et löydä vastausta juuri sinun kysymykseesi otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kuka voi hakea yrityslainaa?
Yrityslaina on tarkoitettu kaikille joilla on yritys. Vastaanotamme lainahakemuksia niin osakeyhtiöiltä, kommandiittiyhtiöiltä kuin elinkeinoharjoittajilta.Hakeaksesi lainaa yrityksen nimissä tulee sinulla olla edustusoikeus yrityksessä, joko yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa.

Voiko yrityslainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?
Kyllä voi.
Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin säästät kuukausikuluissa, koska käyttämättömiltä kuukausilta emme peri kulua.

Meneekö luottotiedot jos haen yrityslainaa?
Ei mene. Käsittelemme kaikki lainahakemukset luottamuksellisesti. Luoton hakeminen ei vaikuta mitenkään henkilökohtaiseen talouteesi eikä vaaranna asiakasuhdettasi pankkiin tai muihin luottoja myöntäviin yrityksiin.

Miten paljon voin saada lainaa?
Lainasummat on väliltä 1 000-100 000 €. Tarjottava lainasumma sinun yrityksellesi selviää lainatarjouksesta joka toimitetaan kunhan olet olet toimittanut meille lainahakemuksen.
Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään. Lainatarjous on voimassa 7 päivää.

Miten nopeasti laina maksetaan pankkitililleni?
Ulosmaksut tehdään ma-pe klo 8-17.
Riippuen pankista, laina on yrityksen tilillä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli ulosmaksussa on tätä pidempiä viiveitä olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Entä jos en maksa laskua eräpäivään mennessä?
Mikäli tiedät, ettet pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.
Maksun viivästyessä tulee asiakkaan maksettavaksi viivästysmaksu (20 €) sekä viivästyskorko erääntymisen ajalta. Myöhemmin jos erääntynyttä laskua ei makseta takaisin, tullaan laina irtisanomaan ennenaikaisesti ja toimittamaan saatava perintätoimistolle jatkotoimenpiteitä varten.
Parasta on aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, niin ratkomme asian yhdessä ja säästyt näin ollen turhilta lisäkuluilta.

Onko palvelu luotettava?
Kyllä on.
Meillä on asiakkaina jo tuhansia yrityksiä. Tärkeintä turvallisuuden osalta on, ettet anna omia tietojasi, kuten palvelussa muodostamaasi salasanaa muiden käyttöön. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkopalvelun tietoturvallisuuteen liittyen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää.

Voiko vasta perustettu yritys hakea yrityslainaa?
Kyllä voi.
Kunhan yritys on rekisteröity ja se voidaan varmentaa ulkopuolisesta lähteestä kuten kaupparekisteristä, voidaan yritykselle myöntää laina.

Vaaditaanko lainan saamiseksi erillisiä vakuuksia?
Ei vaadita.
Emme pyydä erillisiä reaalivakuuksia lainan saamiseksi. Mutta osakeyhtiön osalta vaadimme yrittäjän henkilötakausta.

Voidaanko elinkeinoharjoittajalle myöntää yrityslaina?
Kyllä voidaan.
Elinkeinoharjoittajan osalta on toki olennaista että lainaa haetaan yritystoimintaan.

Mikä on laina-aika?
Laina-aika on 1-18 kk.
Lainanottaja voi toki maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin, jolloin maksettavaksi tulee lainan pääoma ja kuukausikulu niiltä kuukausilta, kun laina on ollut yrityksen käytössä. Eli, jos päätät maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisen kuukauden aikana lainan ottamisesta, maksat kulua vain ensimmäiseltä kuukaudelta.

Miten lainan takaisinmaksu hoituu?
Toimitamme laskun kerran kuussa. Maksuaikaa laskulla on 10 päivää.
Kaikki laskut toimitetaan kerran kuukaudessa asiakkaan lainahakemuksessa käytettyyn tai erikseen ilmoitettuun sähköpostiin. Asiakkaalle voidaan erillisestä pyynnöstä toimittaa paperilasku yrityksen rekisteröityyn osoitteeseen (lisäkulu 5€/lasku).
Laskulla näkyy lainan kuukausittainen lyhennys ja kuukausikulu sekä maksun kannalta olennaiset tiedot kuten vastaanottaja, tilinumero ja laskun eräpäivä.

Kuka on lainanmyöntäjä?
Lainat myöntää Qred Yrityslaina Oy, Suomen sivuliike, joka on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys (y-tunnus 2868615-5). Lainojen osalta noudatetaan Suomen lakia ja mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan aina Suomen tuomioistuimessa.
Voit olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse 09-424 503 99 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@suomenyrityslaina.fi, niin kerromme lisää.

Paljonko laina maksaa?
Lainojemme hinnoittelu on hyvin yksinkertaista. Perimme ainostaan kuukausikulun niiltä kuukausilta jolloin laina on yrityksen käytössä. Näin ollen emme peri nostokulua, järjestelypalkkiota, korkoa tai muita yleisiä lainoihin liittyviä lisäkuluja.
Lainan kuukausikulu määräytyy yrityskohtaisesti 1,75 % alkaen. Tämä tarkoittaa, että jos esimerkiksi lainaat 10 000 € hintaan 2,5 %, on maksettava kulu 250 €/kk. Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin, lopetamme veloituksen siihen emmekä veloita lisäkulua ennenaikaisesta takaisinmaksusta.
Lopullinen hinta selviää lainatarjouksesta, jonka saat kun olet toimittanut meille lainahakemuksen. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Mikä on lopullinen hinta?
Lainan lopullinen hinta on se, mikä tarjouksessa näkyy. Mitään ylimääräisiä kuluja, kuten ennenaikaisesta takaisinmaksusta koituvaa kulua, tai lainan nostopalkkioita tai muita sellaisia kuluja ei tule lisäksi.
Huomioithan, että mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin hyvitämme käyttämättömien kuukausien kulun. Eli jos esim. lainaat 5000 € hintaan 2 % on kuukausikulusi 100 €. Mikäli päätät maksaa lainan takaisin kuukauden sisään, on kokonaiskulu tälle 5000 € lainalle 100 €. Jos laina on käytössäsi 2 kuukautta on kokonaiskulusi 200 € jne.

Mikä on lainan korko?
Lainan hinta on aina yrityskohtainen. Keskimääräinen kulu on 2 % lainasummasta, eli jos lainaat 10.000 € on kuukausikulu 200 €.
Emme peri nostokuluja, järjestelypalkkioita, korkoa tai muita yleisiä lainoihin liittyviä piilokuluja. Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin, lopetamme veloituksen siihen ja hyvitämme käyttämättömien kuukausien kulun.
Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Miten lainan hinta määräytyy?
Lainan hinta on aina yrityskohtainen. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan mahdollisimman halpaa lainaa myös kaikkein parhaimman luottoluokituksen asiakkaille.Lainan hintaan vaikuttaa moni seikka, kuten:yrityksen maksukäyttäytyminenyrityksen ja yrittäjän taustatyrityksen perustiedot (liikevaihto, tulos, henkilöstön määrä, toimintavuosien lukumäärä yms.)lainan käyttötarkoitushaettava lainasummaTämän lisäksi tarkistamme monia muita seikkoja yrityksestä. Varsinkin jos kyseessä on nuorempi yritys pyritään yllä olevia tietoja korvaamaan muilla muuttujilla kuten asiakasarviot, viime kuukausien myynti, saatavakanta yms.

Hae lainaa

Ota yhteyttä

Arkisin klo 8–18.