Laina on aina kahden osapuolen välinen sopimus. Molempien osapuolien tulee näin ollen pyrkiä siihen että sopimusta noudatetaan. Alla kuvaamme missä tilanteissa yrityslainan ottaminen on järkevää, milloin lainan ottamista kannattaa välttää ja mitä tapahtuu, jos lainasopimusta syystä tai toisesta ei noudateta.

YHDISTÄMME NOPEUDEN JA  YKSINKERTAISUUDEN VASTUULLISUUTEEN

Nopeat ja helpot yrityslainat ovat suhteellisen uusi asia Suomen markkinoilla. Tämän tyyppiset yrityslainat mahdollistavat että yritysten ei enää tarvitse käydä pankissa tai kysyä ystäviltä/sukulaisilta rahaa lainaksi. Lainan hakemiseen ei kulu kuin joitain minuutteja ajastasi. Hyväksyttyäsi sinulle toimitetun lainasopimuksen sähköisellä allekirjoituksella, laina maksetaan yrityksen pankkitilille 24 tunnin sisään. Palvelumme on tähän mennessä saanut erittäin hyvän vastaanoton, joten toivomme että palvelusta on hyötyä myös sinulle.

Luonnollisesti noudatamme kaikkia lakeja ja säädöksiä. Itse asiassa olemme vapaaehtoisesti ottaneet askeleen pidemmälle noudattamalla vastuullista lainaamista. Välttääksemme, että asiakas päätyy tilanteeseen ettei pysty suoriutumaan maksuvelvoitteistaan, noudatamme seuraavaa sisäistä säännöstöä.

TEEMME AINA PERUSTEELLISEN LUOTTOKELPOISUUSARVIOINNIN

Luottokelpoisuusarvioinnissa selvitämme ulkoisista ja sisäisistä lähteistä kaiken saatavilla olevan tiedon, eritoten tiedon aiemmista luotoista ja maksukäyttäytymisestä. Tämän tiedon turvin voimme tehdä perustellun luottopäätöksen ja näin ollen välttää tilanteen, jossa asiakas myöhemmin todettaisiin maksukyvyttömäksi.

MYÖNNÄMME LAINAA VAIN YRITYKSILLE

Palvelumme on suunnattu ainoastaan yrityksille, eikä näin ollen ole tarkoitettu yksityishenkilöille. Emme vaadi vakuuksia lainaa hakevalta yritykseltä, mutta vaadimme sen sijaan yrittäjän henkilötakauksen.

EMME YLILUOTOTA YRITYSTÄ

Jokainen yritys arvioidaan erikseen ja jokaiselle yritykselle määräytyy erikseen maksimi lainasumma, jota ei voida ylittää. Riippuen miten yrityksen toiminta kehittyy ja miten hyvin yritys noudattaa lainan takaisinmaksuohjelmaa, voidaan lainasummaa myöhemin korottaa.

ÄLÄ TEE HÄTIKÖITYJÄ PÄÄTÖKSIÄ LAINAAMISEN SUHTEEN

Vaikka palvelun käyttö on nopeaa ja vaivatonta ei se tarkoita, etteikö sinun tule harkita tarkkaan tarvitsetko lainaa vai voisiko tilanteen ratkaista muulla tavalla. Tämä sääntö pätee niin Suomen Yrityslainasta otettuihin lainoihin kuin myös pankista ottamiisi lainoihin. On monta tilannetta jolloin yrityslainan ottaminen on perusteltua, mutta on myös tilanteita, jolloin sinun tulisi välttää lainan ottamista. Noudattamalla alla olevia sääntöjä vältät monta mahdollista ongelmaa myöhemmin.

PALVELUMME

Lainaehdot